// Trænger dørene til nyt liv?

Trænger dine døre til nyt liv?

Mange af os bruger megen energi på boligindretning, for at understrege vores stil og den røde tråd i hjemmet. Hvad enten du sværger til den minimalistiske stil, eller om du ikke kan få nok af nips, så kan de rigtige dørgreb være med til at understrege din stil. Tænk over hvilken stil du ønsker, og hvilken stil, der passer til dit hus og dine døre. Har dit hus gamle fyldningsdøre, så vælg et greb, der matcher den stil, fx i messing. Er du alligevel i gang med at slibe og male dine gamle døre, så overvej om du skal skifte dørhåndtagene samtidig. Det kan være fristende at vælge billige greb, men tænk på hvor ofte du bruger grebet. I løbet af en dag får et dørhåndtag mange ryk og vrid, så det skal kunne modstå megen slitage.

Vælg et dørgreb, der monteres med gennemgående skruer, så sidder grebet bedre fast, og kan nemt rettes til, hvis det bliver løst.

Hvilket dørgreb skal jeg vælge?

Det første indtryk starter ved hoveddøren, hvilket greb har du valgt her?

Vi anbefaler at du vælger et dørgreb i stål til din yderdør, da den kan modstå det hårde danske vejr. Sørg altid for at montagen er udført korrekt, følg eventuelt vores guide.

På dine indvendige døre kan du igen overveje hvilken stil du ønsker i dit hjem, men hav også i tankerne hvem der skal bruge dørene i løbet af dagen. Har du fx små børn i huset, så vælg et dørgreb med rundende kanter, så børnene ikke slår sig, hvis de løber ind i døren. Materialevalget er mere frit når du skal vælge indvendige greb, da disse ikke er udsat for store vejrforandringer.

Den danske producent Randi, har specialiseret sig i dørgreb der opfylder de krav, som de fleste danske hjem stiller herunder kvalitet, levetid og design. Gå på opdagelse i vores webshop og se vores udvalg af dørgreb fra Randi.

Hvis du ønsker designdørgreb på dine døre, så gå efter Arne Jacobsens dørgreb, der er designet til SAS’ hotellet i 1950’erne. Det tidløse greb er stadig yderst populært, og materialevalget er ideelt til det danske klima.