// Børnesikring

Hos Den Bedste Sikring er vi stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af børnesikringsprodukter i top kvalitet.

Produkterne er produceret af sikringsspecialisten ABUS, der i forvejen er vores foretrukne leverandør af nøglebokse og hængelåse.

Vi har længe barslet med ønsket om at  kunne levere børnesikring til vores kunder, men først nu er det lykkes os at finde en producent, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Når vi vælger produkter til Den Bedste Sikring har vi først og fremmest fokus på sikkerhed, dernæst kigger vi på design og pris. Vi vil gerne levere sikring, der passer ind i det moderne hjem, og som kan sikre børn mod farlige situationer. Vi har fokus på at kunne levere fleksible produkter, som passer til alle hjem. Fx kan der til vores trappegitter tilkøbes en forlænger, så gitteret passer til langt de fleste trapper. Trappegitteret monteres ligeledes uden skruer, så det nemt kan fjernes uden at efterlade spor. Mange af vores produkter monteres med 3M tape, som kan fjernes efterfølgende. På denne måde undgår du at børnesikringen efterlader spor efter fjernelse.

Sikring af komfur er også en del af vores nye sortiment. Komfursikringen er en plade, der sikrer at dine børn ikke kan nå op til gryderne eller kogepladen og risikerer at brænde sig. Komfurbeskyttelse er ideel hvis dine børn skal være med i køkkenet, men du vil undgå at bekymre dig om at de brænder sig på de varme ting. Børnesikringen til komfur monteres nemt med tape, helt uden skruer, så det kan fjernes når dine børn bliver større.

Til slut vil vi blot fremhæve vores kontaktsikring, der sikrer at dine børn ikke kan stikke fingrene og ting ind i stikkontakten. Kontaktsikring er en vigtig del indenfor børnesikring, så du undgår at dine børn stikker ting ind i stikkontakten og får stød. Sikringen til stikkontakter nem at montere og fjernes hurtigt med den medfølgende nøgle. Hos Den Bedste Sikring følger der 8 kontaktsikringer med sammen med nøglen, så du kan sikre flere stikkontakter til en overkommelig pris.

Idenyt giver dig ligeledes en række gode råd til Børnesikring her…. https://www.idenyt.dk/huset/sikkerhed1/derfor-bor-du-bornesikre-dit-hjem/

Tag et kig på vores side og se det store udvalg af sikring til både døre, vinduer, skuffer, tv og trapper.